Események

No events

Bejelentkezés

Hírek!

Suli Íjász Bajnokság És Diák Olimpia Döntő

A Magyar Íjász Szövetség Június 21-én, szombaton rendezte meg a Magyar Íjászat Napját, melynek keretében zajlott a 2013-14 tanévi Diák Olimpia döntője. A versenyen 200 diák  mérte össze tudását, köztük a GSK HUN-TER Íjász Szakosztály hat utánpótlás versenyzője is. A selejtező fordulókon is kiválóan szereplő sportolóink a döntőben is megállták a helyüket és érmekkel a nyakukban tértek haza.

 

A versenyen több kategóriában is fej-fej melletti küzdelmet vívtak a fiatalok, melyet még az erős szél is nehezített. Mindezek ellenére versenyzőink tartották eddigi kiváló, 90%-os lőeredényeiket, van aki javított is ezen. A Szakosztály mérlege egy arany és három ezüstérem, valamint egy negyedik és hetedik hely.

Tóth Emese - I. hely - Irányzék nélküli reflex kadett lány kategóriában - Dózsa György Gimnázium Budapest
Magyary Lenke - II. hely - Irányzék nélküli reflex serdülő lány kategóriában - Hajós Alfréd Ált. Isk. Gödöllő
Solti Sára - II. hely - Történelmi serdülő lány kategóriában - Török Ignácz Gimnázium Gödöllő
Dalanics Fanni - II. hely - Történelmi gyerek lány kategóriában - Fabriczius József Ált. Isk. Veresegyháza
Andróczy Izsák - IV.hely - irányzék nélküli reflex ifjúsági fiú kategóriában – Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskola Budapest
Adorján Áron - VIII.hely - irányzék nélküli reflex serdülő lány kategóriában - Török Ignácz Gimnázium Gödöllő

A dobogós helyezések nagyon fontosak sportolóink számára, hiszen ezek plusz pontokat jelentenek az egyetemi felvételik során.

A nyári időszakban tovább folyik a felkészülés, az íjász technika tökéletesítése, az erőnlét  és állóképesség fokozása. Örömmel várunk minden érdeklődő fiatalt is, aki ki szeretné próbálni ezt a sportot.

 

 

Barátaink

SFbBox by eshop

Támogatók, Partnerek